De verhuurmakelaar

verhuurmakelaar
verhuurmakelaar

In deze blog wil ik het hebben over de verhuurmakelaar. Vooral voor mensen die een tweede woning hebben, of tijdelijk naar het buitenland moeten voor hun werk of voor een andere reden. Om dan een woning onbewoond voor een aantal maanden of jaren leeg te laten staan is geen fijn idee. Vooral omdat je niet weet wat er in die tussentijd allemaal gebeurd. Daarom is het fijn om te weten dat er andere mogelijkheden zijn o jouw woning toch bewoont te laten. Je kan namelijk tijdelijk een andere huurder hierin laten wonen. Iemand die ook tijdelijk op zoek is naar een andere woning.

verhuurmakelaar
verhuurmakelaar

Verhuurmakelaar Stoit Groep

De Stoit Groep is een makelaar waar je aan kan kloppen wanneer jijzelf op zoek bent naar een nieuwe huurder. Zij hebben namelijk de mogelijkheden om een tijdelijke huurder te vinden. Vaak zijn dit expats, mensen die tijdelijk in ons land verblijven, die zijn uitgezonden door hun werkgever.

Zodra jij hebt besloten om met deze makelaar een andere huurder te vinden, gaan zij ervoor zorgen dat alles geregeld gaat worden. Zij zorgen voor het tijdelijke huurcontract en de sleuteloverdracht. Ook tijdens jouw afwezigheid zorgen zij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Je hebt er geen omkijken meer naar en dat is een zeer fijn en veilig gevoel.