We kunnen vaststellen dat de populariteit van het beddenmerk Hästens door de jaren heen aanzienlijk is gestegen. Eigenlijk hoeven we daar helemaal niet van te schrikken, integendeel. De voorbije jaren hebben ons duidelijk gemaakt dat steeds meer mensen het belangrijk vinden om gebruik te maken van het meest kwalitatieve bed dat er op de markt is terug te vinden. Wanneer je wordt geconfronteerd met een gebrekkige nachtrust kan dat namelijk al snel je volledige leven negatief gaan beïnvloeden. In ieder geval, zou jij ook graag een stevige meerwaarde willen creëren voor jouw nachtrust en ben je daarvoor nog op zoek naar een geschikt bed? Dan is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in het aanbod van het merk Hästens!

Een bed vervaardigd uit de beste, natuurlijke materialen

Eén van de eerste zaken die meteen opvallen wanneer we kijken in de richting van Hästens bedden heeft te maken met de natuurlijke materialen waaruit ze steevast zijn vervaardigd. Dit betekent concreet dat er bij de bedden van dit merk gebruik wordt gemaakt van materialen zoals bijvoorbeeld: 

  • Het zachtste katoen; 
  • De meest zuivere wol; 
  • Lokaal vlas; 

Bovenstaande materialen worden uiteraard gebruikt voor de productie van de matrassen van dit merk. Ook de bed frames kenmerken zich echter door een uitstekende duurzaamheid. Deze worden dan ook vervaardigd van geselecteerd grenenhout. Dit hout is afkomstig uit Noord-Zweedse bossen. Voor de veren wordt gebruik gemaakt van Zweeds staal. Heel wat mensen dragen een zo duurzaam mogelijk materiaalgebruik tegenwoordig hoog in het vaandel. Wel, het mag duidelijk zijn dat het merk Hästens perfect aan die eis tegemoet weet te komen.

Een prima keuze voor mensen die lijden aan een allergie 

Heel wat mensen hebben vandaag de dag te kampen met een bepaalde allergie. Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig heeft de wereld van het slaapcomfort op dit vlak niet stilgestaan. Hästens heeft er dan ook bijvoorbeeld doelbewust voor gekozen om voor haar bedden gebruik te maken van allergenenvrij paardenhaar. Dit materiaal staat er niet alleen om bekend uitermate geschikt te zijn voor mensen met een allergie, daarnaast heeft ze ook nog eens uitstekende ventilerende eigenschappen. Op die manier sla je dan ook eigenlijk in de praktijk twee vliegen in één klap. Ook wat dit betreft zit het met het merk Hästens dus in ieder geval helemaal goed!

Geniet zelf van de gigantische ervaring van het merk Hästens 

Niet zelden wordt er binnen de markt benadrukt dat een merk slechts zo goed is als de ervaring of de expertise waarover ze beschikt. Veel mensen zijn van mening dat dit zeker geldt voor een merk die bedden op de markt brengt. Wanneer ook jij deze mening bent toegedaan zal je kunnen vaststellen dat het merk Hästens mogelijks één van de interessantste merken is die er bestaan. Ze beschikt op moment van schrijven dan ook niet voor niets reeds over een ervaring van zomaar even meer dan 166 jaar. Het spreekt voor zich dat dit merk door de jaren heen al haar ervaring en expertise heeft gebruikt om haar bedden keer op keer terug te verbeteren. Uiteindelijk heeft dit geleid tot de productie van enkele van ’s werelds beste bedden die er bestaan.

Klik hier om direct jouw bed te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *