Een hor voor het raam is de oplossing

Logo-Unilux

Ben je onlangs verhuisd naar een nieuwe woning of heb je opeens veel meer last van vliegen en of muggen in de slaapkamer? Dan is een hor voor het raam de oplossing voor jouw probleem. Met behulp van een hor is het namelijk voor de insecten onmogelijk om de slaapkamer via het geopende raam binnen te komen. 

In Nederlandse fabriek gefabriceerd 

Voor en hor voor het raam ben je bij Unilux aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft namelijk al jaren ervaring in het produceren en leveren van horen. De horren die het bedrijf aanbiedt worden allemaal in Nederlandse fabriek gefabriceerd waardoor deze van een topkwaliteit zijn. Het bedrijf staat garant voor de kwaliteit van de horren en geven daarom ook 5 jaar garantie op een aankoop. 

Altijd een passende oplossing 

Zijn de afmeten van het raam op jouw slaapkamer anders dan die van de horren die het bedrijf aanbiedt? Dan is dit geen probleem! Unilux biedt namelijk altijd een passende oplossing aan. Het bedrijf biedt namelijk horren aan die speciaal op maat gemaakt kunnen worden. Hier kun je gemakkelijk een offerte voor op vragen via de website van het bedrijf. 

horren

Zelfmontage of door het professioneel montageteam 

De horren worden in Nederlandse fabrieken gefabriceerd waardoor deze binnen 1 week leverbaar zijn. De klant kan er dan vervolgens voor kiezen om de horren zelf te monteren of om dit te laten doen door het professioneel montageteam. Ben jij nu op zoek naar een oplossing voor de veel muggen en vliegen in jouw slaapkamer? Dan is een hor voor het raam de oplossing!