Ben jij niet zo gecharmeerd van kunststof en kies je het liefste voor houten meubels? Op de website en in de showroom zie je een groot assortiment als je op zoek bent naar een houten barkruk. Kies het soort hout dat jouw voorkeur heeft, de kwaliteit is prima van alle aangeboden soorten hout. Je koopt een eerlijk product tegen een betaalbare prijs, waarvan je lange tijd plezier zult hebben.

Hout is prima te combineren met je huidige interieur en ook op je terras zijn houten tuinmeubels, barkrukken en statafels een fraaie aanvulling. Binnen en buiten barmeubels zijn te koop in diverse kleuren, uitvoeringen en prijzen, ze zijn allemaal prachtig om te zien en hebben een heerlijke zit. Dat laatste kun je in de showroom proberen.  

houten barkruk

Houten barkruk in de keuken

Heb je een grote woonkeuken, waar iedereen gezellig aanschuift en heb je steeds een tekort aan stoelen? Aan het kookeiland kun je ook zitten als je daar stoelen plaatst. Een houten barkruk is daarvoor een leuke oplossing.

Een wijntje voor het eten, even de dag doorspreken, deze plek zal vaak gebruikt worden. Op de website kun je de modellen, kleuren en materialen bekijken. In een moderne keuken kies je wellicht voor barkrukken met verschillende kleuren en van divers materiaal. Houd jij het liever rustig wat kleur en materiaal betreft, dan is hout wellicht een betere keuze. Ben je de houtlook beu, dan schilder je de barkruk(ken) in een andere kleur.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *