Industriële meubels zijn erg in, dat geldt ook voor de industriële kruk. Interesse voor dit meubel? Ga naar de website van de aanbieder en vergeet niet de barkrukoutlet te bezoeken. Prachtige barkrukken voor een wel heel speciale prijs.

Dat wil je niet missen. Een goed idee om je barmeubels aan te vullen met een losse kruk, een stel of een meervoud ervan. In juni krijg je op de toch al scherpe prijs een korting van 15% op geselecteerde modellen, waaronder de stoere industriële barkruk. Iedereen die dit weet zal er graag gebruik van willen maken, dus niet te lang wachten, want bij deze actie geldt op = op. Gebruik je actiecode “extra15” bij je bestelling. 

industriele kruk

Aanbieding industriële kruk

Voor minder geld dezelfde kwaliteit een fraaie industriële kruk bestellen, het kan de hele maand juni. Door bij je bestelling de actiecode “extra15” te gebruiken, wordt de korting verrekend. Doe het nu, want de voorraad van geselecteerde barkrukken die hiervoor in aanmerking komen is niet onbeperkt. Dat is een koopje, korting op de toch al scherpe prijzen van de barkrukoutlet. Genoemde barkruk ziet er stoer uit door de bekleding en de eenvoudige uitvoering, ze heeft een stevig onderstel, een sterke meestal metalen constructie en gaat dus lang mee. Bekijk het product en lees de omschrijving op de website.

Overtuigd dat deze krukken in je interieur of in de man cave passen? Plaats je bestelling, vergeet de actiecode niet. Jouw bestelling wordt snel geleverd en daar betaal je niets voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *