keuken zevenaar

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, kies dan verstandig voor keuken zevenaar!

Kiezen voor keuken zevenaar

Wanneer u kiest voor keuken zevenaar dan kunt u verwachten dat u geholpen wordt door een keukenbedrijf met 20 jaar ervaring in de keukenbranche. Bij keuken zevenaar betaald u minder dan bij de meeste keukenbedrijven, omdat zij geen gebruik maken van showrooms en dus geen huur hoeven te betalen. Daarnaast kopen ze ook hun producten zelf in, hierdoor hebben zij geen tussenpersonen die op de keukens verdienen.

Voordelig

keuken zevenaar is ook erg voordelig, zij hebben mooie keukens en halen alle keukenapparaten bij de bekendste leveranciers onder andere van de twee merken Atag en Pelgrim. Daarnaast zorgen ze altijd voor garantie voor de apparaten. Per apparaat is het wel verschillend qua garantie. Dat komt namelijk door de leveranciers.

Straks ontwerp

Wanneer u een afspraak maakt, dan komt Frits Reijmers bij u op bezoek. Hij zal vervolgens al uw wensen op papier zetten en alvast uw keuken inmeten. Na het bezoek van Frits, gaat hij aan de slag met het maken van een ontwerp. Nadat het ontwerp klaar is, gaat hij met u in gesprek wat er nog verder aan te wijzigen is.

 

Heeft u al een idee hoe het ontwerp eruit moet zien, dan kunt u de werkplek van Frits Reijmers bezoeken en samen naar materialen uitzoeken wat bij uw keuken past.

Contact

Voor meer informatie is het handig om Frits zelf te bellen, hij kan u meer vertellen over de producten en diensten.