Laten we alvast even nadenken over de zomer

Je hoofd zit er misschien nog helemaal niet over na te denken. Maar de tijd vliegt voorbij, ook in deze corona tijden. Maar ook al zitten we midden in de winter. Het wordt al rond een uur of vijf donker en de temperaturen beginnen ook steeds lager uit te vallen en we denken er het liefst over na wanneer we naar buiten gaan om een muts of sjaal om te doen. Want, vooral wanneer je op de fiets gaat, heb je dat eigenlijk al wel nodig. Maar ondanks dat we midden in de winter zitten. Is het soms ook niet erg om even af te dwalen met onze gedachtens naar de zomer die over een paar maanden alweer langs komt om ons te trakteren op fijne zonnestralen.

Een fijn plekje om te zitten

Wie weet zitten we volgende zomer nog midden in de corona tijd, we willen het liever niet natuurlijk, maar je weet maar nooit. Dus daarom moeten we er over na gaan denken om thuis ook een fijn plekje te maken waar je lekker kan zitten om te genieten van de zon, in misschien wel een mooie zonnestoel. Wanneer je daar aan denkt, en dan ook aan een plekje in de tuin, of wellicht op je balkon, wil je natuurlijk wel fijne stoelen hebben om op te zitten. Zodat jij in de avond lekker met een glaasje wijn kan genieten. Misschien zie jij jezelf al wel voglende zomer thuis in een lekkere strandstoel hout te genieten. 

Je moet er ook over na gaan denken, wanneer je een tuin hebt. Of je niet een grote lounge set wilt nemen. Of dat je een lounge plekje wilt maken waar je helemaal kan relaxen en tot rust kan komen. Of dat je twee plekjes maakt en dus ook een plek maakt met een fijne eet tafel waar je dan ook kan genieten van heerlijke avonden buiten eten. Dat kan natuurlijk ook in een lounge set, maar wanneer je de ruimte hebt. Dan is het wel zo fijn wanneer je ook van die ruimte gebruik maakt en dan twee verschillende fijne plekjes kan maken. Maar die keuze is natuurlijk helemaal aan jezelf en daar moet je zelf goed over nadenken. Want wie weet heb je wel hele andere plannen met de ruimte in jouw tuin en heb je al helemaal voor je hoe je die ruimte gaat gebruiken en wat er allemaal komt te staan.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*