muurstickers

Vanaf het moment dat wij in de wachtkamer mooie muurstickers hebben hangen, ziet het er een stuk leuker uit. Voordeel is dat je deze ook weer makkelijk kan verwijderen en hiervoor een ander model op te plakken. Deze stickers zijn online te bestellen bij PLAKhetzelf.nl. Deze website heeft zeer veel leuke afbeeldingen en mogelijkheden in het assortiment. Best wel lastig om hier een keuze uit te maken, want het assortiment is enorm.  

Onze wachtkamer ziet er ineens niet echt eng meer uit. De afbeeldingen die wij hadden besteld en hier opgehangen, staan prachtig. De mensen die nu moeten wachten in de wachtkamer kunnen genieten van deze mooie afbeeldingen en hierdoor vergeten zij de angst voor de tandarts.

Ook mooie muurstickers bestellen?

PLAKhetzelf is een bedrijf die veel kan betekenen voor jouw bedrijf of woning. Niet alleen stickers voor op de muur kan je hier bestellen, maar ook raamfolie bestaat tot de mogelijkheden. Wanneer je hier een bestelling wilt plaatsen is het verstandig om eerst een ontwerp op te sturen. Je kan dit ontwerp online sturen en binnen een uur krijg je al een offerte retour.

In een stevige doos werd de bestelling geleverd. Nu was het de taak om deze stickers netjes op de muren aan te brengen. Op de website van dit bedrijf staat, stap voor stap vermeld hoe je dit het beste kan aanpakken.