Kunsthaagvoordeel, de specialist in kunsthagen. Sinds 2010 bieden wij als betrouwbare producent, groothandel en leverancier van kunsthagen alleen oplossingen van hoogwaardige kwaliteit aan voor uw muren. Wij bieden alle soorten kunstmuurbedekkingen aan, zoals een kunsthaag, plantenwand of moswand. Met onze focus op groene wanden kunnen wij onszelf toch echt trots een specialist noemen. Toch kijken we wel breder dan alleen kunstof bladeren- en mos wanden. We hebben bijvoorbeeld een ruim aanbod aan accessoires zoals insteekplanten en kunstplanten montage middelen. Zo kan u bij Kunsthaagvoordeel altijd terecht voor uw kunstplanten artikelen. Kijk gerust verder op onze website, en doe inspiratie op.

Onze kunsthagen

Wij leveren kunstgroen aan zowel particulieren als bedrijven door heel Europa. Zo kiezen grote bedrijven en merken voor kunsthaagvoordeel om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij houden de trends bij, en passen ons assortiment hierbij aan. In 2020 was het bijvoorbeeld een trend om decoratieve moswanden aan te brengen in uw kantoor, en op kunsthaagvoordeel bieden wij deze UV zonlicht bestendigd aan, zodat u jarenlang kan genieten van deze nieuwe groene kunsthaag in uw kantoor. Wij kunnen onze producten in elke maat en vorm knippen, perfect geschikt voor uw toepassingen. 

Heeft u een oplossing nodig voor uw probleem? Bijvoorbeeld, wilt u een haag in de buurt van een plek waar gevaar voor vuur is? Bij kunsthaagvoordeel bieden wij de volgende hagen aan:

  • Kunsthaag voor binnnen
  • Kunsthaag voor buiten 
  • Moswand binnen & buiten
  • Brandvertragende kunsthagen

Zo zit er altijd een oplossing bij voor uw tuin of ruimte. Wij bieden verschillende plantsoorten kunsthagen aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan laurier of buxus. Daarnaast bieden wij ook thema kunsthagen aan, zoals bijvoorbeeld jungle of orchidee. deze hagen zijn per vierkante meter te koop, zodat u gemakkelijk het juiste aantal kan kopen voor uw muur. Onze kunsthagen worden daarom ook door heel Europa gebruikt, bij bijvoorbeeld hotels of vakantieparken. Neem dus snel een kijkje tussen ons assortiment voor een kunsthaag die perfect past bij uw huis of kamer. U kan ook altijd contact opnemen voor tips of hulp via onze website, of u kan onze E-Book vol inspiratie gratis downloaden. Zo hopen wij onze klanten te kunnen helpen aan de beste kunsthagen. 

Over kunsthaagvoordeel

Door heel Europa hebben wij al meer dan 10000 kunsthagen uitgeleverd, en leveren en produceren al 10 jaar lang kunststof hagen, planten en wanden. Door onze gepatenteerde Nano-UV-Blocker kunnen wij onze producten met 8 jaar kleurgarantie aanbieden, voor zowel binnen als buiten. Wij bieden u het grootste assortiment aan kunsthagen van Europa, met meer dan 60 verschillende soorten. Elk jaar brengen wij nieuwe modellen, laatste trends en noviteiten uit. 

Ons magazijn in Wervershoof bied ons 1000m2 voorraad aan speciaal voor grote projecten en particuliere aankopen. Zo leveren wij snel uw kunsthagen. In onze webshop krijgt u de laagste prijs garantie. Dus, vind u ergens anders onze producten goedkoper? Laat het dan weten! 

Wij zijn gespecialiseerd in kunsthagen en de marktleider van Europa. Daarom helpen wij u graag met het vinden van de beste kunsthaag voor uw toepassing. Neem dus snel een kijkje tussen onze verschillende hagen of wanddecoratie, en vind de perfecte voor u. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *