Waarom een kamersteiger kopen?

Kamersteiger

De moderne mens zorgt veel te slecht voor zichzelf. We hebben vaak een slechte rug en steeds meer mensen zijn te dik. Waarom zou je daaraan bijdragen door klussen in huis ook nog uit te voeren met de verkeerde apparatuur en hulpmiddelen? Een kamersteiger is vaak geen overbodige luxe.

Kamersteiger

Ladders in je huis

Veel mensen hebben wel een ladder in huis. Hartstikke handig als je de ramen wil lappen, of als er een lamp moet worden vervangen. Maar ladders zijn niet de beste oplossing voor elke klus op hoogte. Soms kun je beter voor een kamersteiger kiezen. Veel mensen hebben daar Ć¼berhaupt nog nooit van gehoord maar elke ervaren klusser zal je uitleggen dat een kamersteiger echt geen overbodige luxe is.

Verven op hoogte

Wanneer we een muur verven zijn we geneigd om dit te doen met een ladder. De onderkant kun je nog wel bij dus dat doe je vanaf de grond. De bovenkant is echter hoog en dus pak je een ladder. Met een ladder kun je steeds maar een klein stukje bereiken dus je moet telkens van de ladder af stappen en deze verplaatsen. Zo werk je de hele kamer af en duurt alles drie keer zo lang als nodig is. Daarnaast komt er nog het feit dat dit oprecht funest is voor je lichaam. Je rug vangt veel te veel van de last op. Bovendien sta je waarschijnlijk schuin en dat is ook niet goed voor je rug en nekwervels. Waarom doe je jezelf dit aan?

Een kamersteiger

Huur gewoon een kamersteiger. Of – als je vaker dit soort klussen uitvoert – koop een kamersteiger. Het is echt geen overbodige luxe om je lichaam te redden van spierpijn en gewrichtsproblemen.