Wanneer je werkt op kantoor dan heb je hoogstwaarschijnlijk een goede bureaustoel en in de meeste gevallen ook een speciaal bureau. Denk hierbij aan een zit sta bureau en een bureaustoel die verstelbaar is. Zo een speciaal bureau en een verstelbare bureaustoel kan veel voordelen met zich mee brengen, in dit artikel lees je welke.

Verstelbaar bureau

Hoe productief en efficiënt jij je werkt doet is echt afhankelijk van waar je werkt, hoe je werkplek is ingericht, maar ook je werkhouding. Tegenwoordig wordt er op kantoor steeds meer gebruik gemaakt van verstelbare bureaustoelen en een zit sta bureau, maar wist je dat je ook een zit sta bureau thuis kan aanschaffen? Thuiswerkwinkel heeft een assortiment aan diverse verstelbare bureaus en bureaustoelen die ervoor zorgen dat je nog beter thuis kan werken. Door een zit sta bureau thuis aan te schaffen kan je ook tijdens het thuiswerken vaker van houding wisselen door zittend werken af te wisselen met staand werken. Door de afwisseling van houding, maar ook doordat je zitten de juiste houding kan aannemen zal je merken dat je je veel beter kan focussen en dus ook beter je werk kan doen. 

Verstelbaar bureaustoel

Thuis schaft men vaak geen bureaustoel aan of een simpele dei omhoog en omlaag kan, maar verder wordt er niet gekeken. Terwijl een bureaustoel toch een belangrijk iets is om ervoor te zorgen dat je de juiste houding aanneemt tijdens het thuiswerken. Kijk daarom niet alleen naar de prijs van de bureaustoel, maar ook de opties en welke gebieden worden ondersteunt en hoe. Een rechte rug is belangrijk heb je niet het geld om te investeren in een dure verstelbare bureaustoel dan is een bureaukruk een goede oplossing. Je wordt gedwongen met rechte rug te zitten doordat er geen rugleuning is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *