plakzadels

 Om maar meteen alle misverstanden onder de tafel te vegen, maar een plakzadel heeft niets te maken met één of ander ruitersport-accessoir. Zelfklevende plakzadels dienen om kabelbinders met elkaar vast te bundelen. Complexe systemen van bedradingen dolen vaak nog steeds rond door kantoorruimtes, woningen en bergplaatsen van grote winkels. Omwille van een esthetische invalshoek worden deze kabels op een handige manier weggemoffeld, maar dat is niet altijd mogelijk. Het is meteen het startsein waarom zelfklevende kabelbinders hun opwachting maken.

plakzadels

 De voordelen van plakzadels op een rijtje

  • De veiligheid komt op de eerste plaats

Kabelbinders zijn ideaal voor netwerk computersystemen die door verschillende plaatsen van een woning of gebouw lopen. Kabelinstallateurs gebruiken ze constant om bedradingen in bedrijfsgebouwen en huizen door verschillende ruimtes te loodsen. Zelfs met verborgen installaties, worden dit type kabelbinders gebruikt in vloeren, muren en plafonds. Optimale veiligheid blijft de absolute topprioriteit.

  • Geen beestenboel meer in huis

De kabels netjes met elkaar gebundeld zorgt niet alleen voor een veilig gevoel, maar ook voor een netjes ogend systeem van bedradingen. Je kan op beide oren slapen dat de beestenboel met een labyrint van bekabelingen definitief tot de voltooid verleden tijd behoort. In de meeste gevallen zijn minutieuze (geperforeerde) muurgaten nodig om de bedrading van de ene naar het andere ruimte oppervlak te krijgen. Het gebruik van zelfklevende kabelbinders heeft ook een stuk te maken met de nodige veiligheidsnormen en design binnen het interieur.

  • Kabelbinders werken besparen je tijd

De kabelbinders hebben komaf gemaakt om bedradingen vast te binden met een touw. Het grote voordeel van deze zelfklevende kabelbinders is dat ze makkelijk te bedienen zijn, te monteren en heel duurzaam zijn. Vroeger nam het heel wat tijd in beslag om met tape of met een touw alles te binden. Met de ondersteuning van kabelbinders duurt het vastbinden slechts een fractie van een paar seconden. Het gebruik ervan spaart je niet alleen heel wat tijd, maar ook op vlak van werkefficiënte boek je heel wat vooruitgang.

  • Kabelbinders zijn milieuvriendelijk

Op dit ogenblik worden kabelbinders vooral gebruikt omdat de structuur heel duurzaam en sterk is. Een andere troefkaart is dat het materiaal bestaat uit vlam vertragende bestanddelen. Daarnaast zijn pvc kabelbinders vooral milieuvriendelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *